Oznámenie 9603 - WYP

Obsah

9603 - WYP
Vestník č. 35/2022 - 03.02.2022

VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
HLAVIČKA FORMULÁRA
Výber typu výzvy
Výzva na predkladanie ponúk pre podlimitné zákazky bez eTrhoviska
ODDIEL I: VEREJNÝ OBSTARÁVATEĽ
I.1) NÁZOV A ADRESY
Mesto Sabinov
IČO: 00327735
Námestie slobody 57, 08301 Sabinov
Slovensko
Kontaktná osoba: Mgr. Miloš Sobek, For tenders s.r.o., Přerovská 938/3 085 01 Bardejov
Telefón: +421 951116229
Fax: +421 514880422 / 514523530
Email: fortenders.vo@gmail.com
Webové sídlo (internetová adresa)
Hlavná adresa(URL): https://www.sabinov.sk
I.3) KOMUNIKÁCIA
Súťažné dokumenty sú dostupné priamo a úplne bez obmedzení či poplatkov
http://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-zakaziek/detail/dokumenty/436786
Ďalšie informácie možno získať na adrese
vyššie uvedené kontaktné miesto/miesta
Adresa (URL): https://obstaravanie.eranet.sk/#/
Neobmedzený a plný priamy prístup k týmto nástrojom a zariadeniam je možný bezplatne na: (URL): https://obstaravanie.eranet.sk/#/
I.4) DRUH VEREJNÉHO OBSTARÁVATEĽA
Druh verejného obstarávateľa Regionálny alebo miestny orgán
I.5) HLAVNÁ ČINNOSŤ
Všeobecné verejné služby
ODDIEL II: PREDMET ZÁKAZKY
II.1) ROZSAH OBSTARÁVANIA
II.1.1) Názov
Zimný štadión Sabinov I. Etapa - Výmena technológie chladenia
Referenčné číslo: 2022/01/SABINOV
II.1.2) Hlavný kód CPV
45000000-7
II.1.3) Druh zákazky
II.1.4) Stručný opis
Predmetom zákazky je rekonštrukcia zimného štadióna v Sabinove, rekonštrukcia/výmena doposiaľ používanej zastaranej technológie chladenia za novú technológiu chladenia v kompresorovej stanici a s tým spojené stavebné práce. Bližšia charakteristika predmetu zákazky je špecifikovaná v projektovej dokumentácii (samostatný dokument) a súťažných podkladoch.
II.1.5) Celková predpokladaná hodnota
1 294 188,94 EUR bez DPH
II.1.6) Informácie o častiach
II.2) OPIS
II.2.2) Dodatočné kódy CPV
45212224-2
42513200-7
II.2.3) Miesto dodania
Kód NUTS
SK041
Hlavné miesto dodania alebo plnenia
zimný štadión v Sabinove parcele KNC p.č. 1807/10 a 1807/11, k. ú. Sabinov
II.2.4) Opis obstarávania
Predmetom zákazky je rekonštrukcia zimného štadióna v Sabinove. Konkrétne rekonštrukcia/výmena doposiaľ používanej zastaranej technológie chladenia za novú technológiu chladenia s nepriamym chladením ľadovej plochy nachádzajúcu sa v susednej budove zimného štadióna, kompresorovej stanici, ktorá je so zimným štadiónom prepojená podzemným energokanálom kde je vedená trúbkovnica pre chladenie ľadovej plochy. Rekonštrukcia/výmena technologického zariadenia je spojená so stavebnými úpravami, ktoré sa budú týkať objektu kompresorovej stanice a energokanálu až k jestvujúcim potrubným rozvodom ľadovej plochy, s vyburaním stropu pôvodného energokanálu a príľahlej betónovej plochy pre uloženie trúbkovnice, pričom vybúraný bude aj železobetónový pás po obvode celej ľadovej plochy a chladiaca betónová doska ľadovej plochy. V mieste ľadovej plochy sa navrhuje nová betónová plocha s trúbkovnicou pre ohrev podložia, následne sa položí tepelná izolácia a chladiaci betón s trúbkovnicou pre chladenie ľadovej plochy. Bližšia charakteristika predmetu zákazky je špecifikovaná v projektovej dokumentácii (samostatný dokument) a súťažných podkladoch.
II.2.5) Kritériá na vyhodnotenie ponúk
Cena
II.2.6) Predpokladaná hodnota
1 294 188,94 EUR bez DPH
II.2.7) Dĺžka trvania zákazky alebo rámcovej dohody
Trvanie v mesiacoch: 8
II.2.10) Informácie o variantoch
Budú sa akceptovať varianty: Nie
II.2.13) INFORMÁCIE O FONDOCH EURÓPSKEJ ÚNIE
Obstarávanie sa týka projektu a/alebo programu financovaného z fondov Európskej únie: Nie
II.2.14) Doplňujúce informácie
Zábezpeka ponuky sa požaduje vo výške 35 000 EUR.
Termín realizácie dodávky predmetu obstarávania je 8 mesiacov od odovzdania staveniska.
Verejný obstarávateľ vyžaduje výkonovú záruku- finančné prostriedky/bankovú záruku počas realizácie diela vo výške 10 % zo zmluvnej ceny za celé dielo bez DPH.
ODDIEL III: OSOBNÉ POSTAVENIE, EKONOMICKÉ, FINANČNÉ A TECHNICKÉ INFORMÁCIE
III.1) PODMIENKY ÚČASTI
III.1.1) Osobné postavenie vrátane požiadaviek týkajúcich sa zápisu do živnostenských alebo obchodných registrov
Zoznam a krátky opis podmienok: Podmienky účasti osobného postavenia sú podrobne uvedené v súťažných podkladoch časť A.2, 1.1)
III.1.2) Ekonomické a finančné postavenie
Zoznam a krátky opis podmienok: Podmienky účasti ekonomického a finančného postavenia sú podrobne uvedené v súťažných podkladoch časť A.2, 1.2)
Minimálna požadovaná úroveň štandardov: Podmienky účasti ekonomického a finančného postavenia sú podrobne uvedené v súťažných podkladoch časť A.2, 1.2)
III.1.3) Technická a odborná spôsobilosť
Zoznam a krátky opis podmienok: Podmienky účasti technickej a odbornej spôsobilosti sú podrobne uvedené v súťažných podkladoch časť A.2, 1.3)
Minimálna požadovaná úroveň štandardov: Podmienky účasti technickej a odbornej spôsobilosti sú podrobne uvedené v súťažných podkladoch časť A.2, 1.3)
III.2) PODMIENKY TÝKAJÚCE SA ZÁKAZKY
III.2.3) Informácie o pracovníkoch zodpovedných za vykonanie zákazky
ODDIEL IV: POSTUP
IV.2) ADMINISTRATÍVNE INFORMÁCIE
IV.2.2) Lehota na predkladanie ponúk
Dátum a čas: 01.03.2022 10:00
IV.2.6) Minimálna lehota, počas ktorej sú ponuky uchádzačov viazané
Ponuka musí platiť do: 30.09.2022
IV.2.7) Podmienky na otváranie ponúk
Dátum a čas: 01.03.2022 12:00
Miesto: Mesto Sabinov, Námestie slobody 57, 083 01 Sabinov, Slovenska republika.
Informácie o oprávnených osobách a otváraní ponúk: Informácie o oprávnených osobách a otváraní ponúk: Otváranie ponúk je verejné. Pri otváraní ponúk postupuje verejný obstarávateľ podľa § 52 ZVO a v zmysle odporúčania ÚVO zo dňa 12.3.2020, zverejnené na webovej stránke ÚVO (týkajúce sa COVID-19). Spôsob otvárania ponúk a účasť uchádzača na otváraní ponúk je upravená v súťažných podkladoch.
ODDIEL VI: DOPLNKOVÉ INFORMÁCIE
VI.2) INFORMÁCIE O ELEKTRONICKOM RIADENÍ PRÁCE
VI.3) DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE
1. Verejný obstarávateľ všetky povinne zverejňované dokumenty vrátane súťažných podkladov a vysvetlení zverejní v súlade s §64 ods. 4 zákona o VO v systéme ERANET na URL adrese: https://obstaravanie.eranet.sk/#/tenderPublicDetails/956 v rámci zobrazenia detailu predmetného verejného obstarávania. Verejný obstarávateľ záujemcom odporúča, aby si súťažné podklady stiahli až po registrovaní sa do systému. Pri zverejnení doplňujúcich informácií a vysvetlení súťažných podkladov budú títo "registrovaní" záujemcovia informovaní. O záujemcoch, ktorí si prevezmú súťažné podklady bez registrácie verejný obstarávateľ nemá evidenciu - o zverejnení doplňujúcich informácií a vysvetlení súťažných podkladov nebudú informovaní.
2. Prípadné zadanie podielu zákazky subdodávateľom bude podľa § 41 zákona upravené v zmluve vrátane určenia pravidiel zmeny subdodávateľov a povinností dodávateľa. Podrobnejšie informácie sú v súťažných podkladoch.
3. Predmetné VO nie je zamerané na sociálne aspekty , zelené verejné obstarávanie ani obstarávanie inovácií.
4. Úspešný uchádzač ako dodávateľ sa zaväzuje zaväzuje dodržiavať všetky všeobecne záväzné právne predpisy platné na území Slovenskej republiky, ako aj inštrukcie objednávateľa, ktoré mu budú v tejto súvislosti dané, ďalej sa zhotoviteľ zaväzuje strpieť výkon kontroly / auditu súvisiaceho s dodávanými prácami, tovarmi a službami kedykoľvek počas platnosti a účinnosti príslušnej zmluvy o poskytnutí nenávratného finančného príspevku/ príspevku na projekt podpory športu a po odovzdaní diela, uzavretej objednávateľom ako prijímateľom príspevku za účelom financovania predmetných prác, tovaru a služieb, a to zo strany oprávnených osôb na výkon kontroly / auditu v zmysle príslušných právnych predpisov, a príslušnej zmluvy o nenávratnom finančnom príspevku/ o príspevku na projekt podpory športu a jej príloh, vrátane všeobecných zmluvných podmienok pre také zmluvy, a poskytnúť týmto orgánom (napr. Poskytovateľ príspevku/ Riadiaci organ, NKU SR, orgán auditu, zástupcovia EK a Európskeho dvora audítorov) riadne a včas všetku potrebnú súčinnosť. Porušenie tejto povinnosti dodávateľa je podstatným porušením zmluvy, ktoré oprávňuje objednávateľa od zmluvy odstúpiť.
5. Zmluva s úspešným uchádzačom nadobúda účinnosť dňom nasledujúcim po dni jej zverejnenia, v súlade s ustanovením § 47a ods.2 Občianskeho zákonníka účinnosť nadobúda neskôr po jej zverejnení, a to najskôr až po splnení odkladacej podmienky:
- schválenie žiadosti o nenávratný finančný príspevok/ príspevku na projekt podpory športu a uzavretiu platnej a účinnej zmluvy o poskytnutí nenávratného finančného príspevku/ príspevku na projekt podpory športu medzi príslušným poskytovateľom príspevku/podpory a príjemcom pomoci, ktorým sa má stať verejný obstarávateľ, ktorej predmetom je poskytnutie nenávratného finančného príspevku/podpory na realizáciu diela podľa zmluvy o dielo, za predpokladu, že do dňa zverejnenia zmluvy nebude táto podmienka už splnená, o čom bude verejný obstarávateľ informovať úspešného uchádzača.
6. Verejný obstarávateľ si v nadväznosti na ustanovenia § 57 zákona vyhradzuje právo zrušiť použitý spôsob zadávania zákazky, nepristúpiť k podpísaniu zmluvy, a to bez finančných nárokov všetkých strán a ďalej postupovať v súlade s platným zákonom.
7. Verejný obstarávateľ vylúči z verejného obstarávania uchádzača, ak na základe dôveryhodných informácií má dôvodné podozrenie, že uchádzač uzavrel v danom verejnom obstarávaní s iným hospodárskym subjektom dohodu narúšajúcu hospodársku súťaž - § 40 ods. 6 písm. g) zákona.
8. Verejný obstarávateľ použije postup v súlade s § 112 ods. 6 zákona v spojení s § 55 ods. 1 zákona, t. z. vyhodnotenie splnenia podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk u uchádzača, ktorý sa umiestnil na prvom mieste v poradí.
VI.5) DÁTUM ODOSLANIA TOHTO OZNÁMENIA
31.01.2022

Redakčné opravy

15081 - IOX publikovaná vo Vestníku číslo 57/2022
V oznámení 09603-WYP verejného obstarávateľa/obstarávateľa Mesto Sabinov, Námestie slobody 57, 083 01 Sabinov zverejnenom vo VVO č. 035/2022 zo dňa 03.02.2022 boli nesprávne zverejnené údaje OPRAVA DÁTUMU Miesto, kde má byť dátum upravený: IV.2.2) Lehota na predkladanie ponúk Namiesto: 01.03.2022 10:00 Má byť: 08.03.2022 10:00 OPRAVA DÁTUMU Miesto, kde má byť dátum upravený: IV.2.7) Podmienky na otváranie ponúk Namiesto: 01.03.2022 12:00 Má byť: 08.03.2022 12:00
15614 - IOX publikovaná vo Vestníku číslo 62/2022
V oznámení 09603-WYP verejného obstarávateľa/obstarávateľa Mesto Sabinov, Námestie slobody 57, 083 01 Sabinov zverejnenom vo VVO č. 035/2022 zo dňa 03.02.2022 boli nesprávne zverejnené údaje IV.2.2) Lehota na predkladanie ponúk Namiesto: 08.03.2022 10:00 Má byť: 15.03.2022 10:00 IV.2.7) Podmienky na otváranie ponúk Namiesto: 08.03.2022 12:00 Má byť: 15.03.2022 12:00

Súvisiace oznámenia

Profil Obstarávateľa


Dôležité